Restaurace & Statek & Minimlékárna
U ROUBENÉ STUDNY CHVALETICE
Kvalitní vyzrálé hovězí maso BIO kvality s charakteristickou chutí a vůní pocházející z mladých býků nebo jalovic masného plemene Limousine.
Nabídka - Vyzrálé hovězí maso
Nabízíme kvalitní, vyzrálé hovězí maso v BIO kvalitě z ekologicky chovaného skotu vlastní produkce. Maso pochází z mladých býků nebo jalovic masného plemene Limousine (a jeho kříženci). Dobytek se pase celoročně na pastvě a je krmen výhradně přirozenými krmivy. Samozřejmostí je vyloučení užívání antibiotik, hormonů, masokostních mouček, geneticky modifikovaných surovin apod. Jedná se o velmi kvalitní vyzrálé maso s charakteristickou vůní a chutí, ideální doba zrání je 10-20 dní. Po této době dostáváte na stůl úplně jiné hovězí, než jste zvyklí.
K prodeji zde:
Otevírací doba: Út - Pá: 9:00 - 16:00 hod
Otevírací doba: Čt - Ne: 11:00 - 22:00
Hovězí maso necháváme před bouráním minimálně 10 dní v chladicím boxu vyzrát a poté vakuujeme do cca 1 kg balíčků. Podle možností jsou někdy nabízeny celé půlky či čtvrtky. Maso bývá volně dostupné na výše uvedených adresách.
Objednávka:
Objednání je možné telefonicky na čísle 603 837 327, e-mailem na adrese statek@uroubenestudny.cz nebo přes formulář na spodu těchto stránek, poté Vám odpovíme, kdy bude maso přibližně k odběru. Prosíme o informaci na kterou provozovnu Vám máme maso připravit.
Z naší nabídky masa:

Hovězí svíčková

Vysoký roštěnec

Nízký roštěnec

Hovězí zadní - spodní šál

Hovězí zadní - vrchní šál

Hovězí zadní - váleček

Hovězí zadní - velký ořech

Hovězí zadní - květová špička

Hovězí zadní - holubička

Hovězí zadní - velká plec

Hovězí zadní - kulatá plec

Hovězí zadní - loupaná plec

Hovězí přední - karabáček

Hovězí přední - kližka

Hovězí přední - ossobuco

Hovězí přední - krk

Hovězí přední - bok bez kosti

Hovězí přední - Hrudí s kostí

Hovězí přední - pupek

Hovězí oháňka

Hovězí srdce

Hovězí morkové kosti

Hovězí kosti - harfy

Žebro
